Selecteer een pagina

Doordat alles nu natuurlijk stil ligt, zijn alle zwembaden ook gesloten. Nu inmiddels ander halve week waarin ik andere manieren heb gevonden om toch fit te blijven. Ik heb kracht/land training schema’s gekregen die ik iedere dag kan doen en daarnaast ben ik gaan wandelen en fietsen! Eerst op een oude mountainbike van mijn vader, daar heb ik een paar mooie ritten gemaakt. Maar met behulp van fietswinkel Kroone Liefting in Limmen heb ik nu een hele mooie nieuwe racefiets! Inmiddels heb ik hem 2 dagen er heb ik al 130 km gefietst, dus dat gaat goed! Het wandelen doe ik veel in de duinen bij Castricum.

Daarnaast is het natuurlijk het belangrijkste om gezond te blijven! Tijdens het fietsen en wandelen houd ik me ook aan de regel om 1,5 meter afstand te houden van andere mensen.