Selecteer een pagina

Een van de leukste wedstrijden van het seizoen stond afgelopen weekend weer op het programma: de Martinez Cup. De nummers 1, 2 & 3 winnen bij deze wedstrijd heerlijke bonbons van de sponsor Martinez, dus wordt er tijdens deze wedstrijd altijd hard gezwommen, want wat is een betere motivatie dan chocolade 😉 Voor mij begon het race weekend op zaterdag met de 400 wissel. In een tijd van 4.50.17 tikte ik als eerste aan. Het was een prima race met wel nog wat verbeterpunten op de keerpunten. De rest van het weekend zwom ik nog de 200 vrij, de 400 vrij en de 200 wissel. Op de 200 wissel zwom ik een pr van 2.27.78 en op beide vrije slag afstanden waren de tijden nog niet zo denderend en was er zeker nog ruimte voor verbetering. Na dit mooie weekend ben ik een paar goede races en 2 doosjes bonbons rijker! 🙂